Inspiratiebijeenkomst Historisch Grave op 9 november 2015


Op 9 november 2015 vindt de inspiratiebijeenkomst of brainstormavond plaats in Het Arsenaal in Grave. De bijeenkomst wordt georganiseerd door wethouder Joon. De gemeenteraad heeft hem gevraagd Historisch Grave beter zichtbaar te maken en meer uit te dragen. Zo wil de raad de recreatie en het
toerisme in en naar onze gemeente verbeteren. Goed voor de lokale economie en de werkgelegenheid. De aanvang van de avond is 19.30 uur. Houd deze datum vast vrij in uw agenda.

"Zullen we voortaan in middeleeuwse kledij gaan lopen? Laten we alle verdedigingswerken en kanonnen terugbrengen, zo ziet men dat we een vestingstad zijn!"

Niet alle ideeen zullen uitvoerbaar of betaalbaar zijn, maar wat we wel kunnen doen staat centraal tijdens deze inspiratiebijeenkomst over Historisch Grave. Een bijeenkomst waarbij de gemeente graag van u, inwoners, ondernemers, (vrijwilligers)organisaties en iedere andere geinteresseerde,
hoort hoe we de historische identiteit van Grave kunnen versterken. En hoe we die rijke historie van Grave zichtbaarder en aantrekkelijker kunnen maken voor recreant en toerist.

Meer over het programma en de invulling van de avond volgt binnenkort. Wij vragen u om uw komst per e-mail aan te melden. Dat is handig voor de catering maar ook kunnen wij de resultaten van de bijeenkomst en eventuele vervolgstappen per e-mail zo gemakkelijk met u terugkoppelen.

Aanmelden kan via: historisch@grave.nl.

Graag tot ziens op de Inspiratiebijeenkomst Historisch Grave!