Succesvolle 'Dag van het MKB' editie Parkstad krijgt vervolg in Maas..


De Dag van het MKB is een netwerkevent voor en door ondernemers. Na 10 succesvolle edities in de regio Parkstad, volgt nu ook een editie Maastricht. Een dag voor en door ondernemers, waarbij kennis delen en vermenigvuldigen centraal staat.

Uniek concept

Het evenement staat bekend om zijn uniek concept, waarbij de partners hun waardevolste relaties deze dag cadeau doen. Een dag om samen te netwerken, workshops te volgen, lezingen bij te wonen en kennis op te doen over de laatste trends en ontwikkelingen voor het MKB.

Partners van deze speciale dag hebben niet alleen het voorrecht om de gastenlijst samen te stellen en mee te denken over inhoud van het programma, maar mogen ook deelnemen aan de partnerbijeenkomsten die vijf keer per jaar plaats vinden. Daarnaast komen de partners nadrukkelijk naar voren in
alle communicatiemiddelen, zoals de nieuwsbrief met ongeveer 3.500 leden (MKB'ers op management/directie niveau), een prominente plek op de website en op al het drukwerk rondom deze dag.

Bent u een ondernemende ondernemer uit de regio Maastricht?

Dan nodigen wij u graag uit! Aanmelden voor de vrijblijvende kennismakingsbijeenkomst kan tot 13 oktober via deze registratielink. Op vrijdag 16 oktober vindt tussen 13.00 en 15.00 de kennismakingsbijeenkomst plaats in het MECC. Onder het genot van een broodje ontvangt u met de
mede-geinteresseerden meer informatie over o.a. de geschiedenis van de Dag van het MKB en de successen uit het verleden, de rol van de partners en hetgeen een partnership u op kan leveren. Toegang is gratis.