Koninklijke Onderscheiding voor de heren Van de Werken en Versteeg


Laatste update: 12 oktober 2015.

Op vrijdag 9 oktober 2015 reikte burgemeester Albert van den Bosch een Koninklijke onderscheiding uit aan de heren A.M. (Andre) van de Werken (1963) en C. (Catharinus) Versteeg (1966).

De heren Van de Werken en Versteeg, beiden uit Brakel, zijn eind vorig jaar gestopt als brandweervrijwilliger bij de post Brakel na een langdurig dienstverband. De heren Van de Werken en Versteeg ontvangen voor hun inspanningen een Koninklijke Onderscheiding als lid van orde van Oranje Nassau.

De uitreiking vond plaats tijdens de afscheidsavond van de heren in de kazerne van de brandweer. De burgemeester reikte de onderscheiding uit voor hun inspanningen voor de openbare veiligheid in hun woonplaats en regio.

De heer Versteeg was van 1992 tot 2014 brandweervrijwilliger bij de post Brakel en vervulde onder meer de functies van manschap A en bevelvoerder. Ook was hij geruime tijd plaatsvervangend groepschef (voorheen plaatsvervangend postcommandant).

De heer Van de Werken was van 1981 tot 2014 brandweervrijwilliger bij de post Brakel in de functies van onder meer manschap A en bevelvoerder. Geruime tijd was hij groepschef (voorheen postcommandant).