Themabijeenkomst Social media en gamen bij jongeren


12 oktober 2015 Themabijeenkomst Social media en gamen bij jongeren

Jongeren met mobieltjes

Op donderdag 19 november organiseren het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Heemstede, Haarlemmerliede Spaarnwoude en Bloemendaal in samenwerking met de Brijder Jeugd Preventie een thema-avond over gamen en social media.

De avond is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 11 tot 16 jaar die meer willen weten over het omgaan met gamen en social media in de opvoeding. Maar ook hoe u als ouder gamen en internetgebruik bespreekbaar maakt en hoe u grenzen stelt.

Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op vragen als:

* Hoe ga je als ouder om met het online gedrag van je kind?
* Wat doet je kind op internet? Welke games worden gespeeld?
* Zijn deze games verslavend? Wat kunnen kinderen leren van gamen?
* Hoe kun je als ouder op een effectieve manier in gesprek blijven met je kind en grenzen stellen?
* Wat doe je als ouder als je kind gepest wordt op internet?

Meer weten?

De themabijeenkomst start om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) bij Casca in de Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.
Wilt u meer informatie en/of aanmelden, kijk op www.cjgheemstede.nl of neem contact op met Floor van Blitterswijk via e-mail: fvanblitterswijk@heemstede.nl of bel naar (023) 5485668.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------