Zonnige start verkiezingscampagne Gooise Meren


12/10

Zonnige start verkiezingscampagne Gooise Meren

[IMG]
lijsttrekkers en kandidaten op naar 18 november

Ze waren afgelopen zaterdag allemaal, soms in wisselende samenstelling, aanwezig bij de zonnige start van de campagne, de tien partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van Gooise Meren.

Voor de Utrechtse Poort in Naarden-Vesting, de Groote Zeesluis in Muiden en voor het gebouw van Marienburg in het centrum van Bussum gingen de lijsttrekkers en kandidaten, reeds gehuld in partijoutfit, gebroederlijk op de foto.
Tussen nu en 18 november, de dag dat inwoner van Muiden, Naarden en Bussum hun stem kunnen uitbrengen, zullen zij trachten het verschil te maken.

U kunt ze tegenkomen tijdens de campagne of de kandidaten zoeken u op. Ga dan met ze in gesprek en verdiep u in de standpunten.

Er valt heel wat te kiezen, dat is nu al duidelijk. De nieuwe gemeenteraad van Gooise Meren gaat 31 raadsleden tellen. Wie dat gaan worden is aan de kiezer. Op basis van de uitslag van de verkiezingen treedt ook een nieuw college van burgemeester en wethouders aan.

Bent u begaan met uw straat, wijk, stad of dorp? Wilt u het beste voor uzelf in Gooise Meren? Ga dan zeker stemmen op 18 november. U en Gooise Meren zijn het waard!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------