Werkzaamheden asfalt Ankeveen


Eind 2013 is in het Hollands End de waterleiding vernieuwd. Hierbij is met tijdelijke verharding de weg weer dichtgemaakt. Dit wordt nu geasfalteerd.
Werkzaamheden aan het asfalt in Ankeveen
Werkzaamheden aan het asfalt in Ankeveen

Verder worden er op het Stichts End asfaltreparaties uitgevoerd. Met borden langs de weg zijn omleidingsroutes en een plaatselijk parkeerverbod aangegeven.

Werkzaamheden

De tijdelijke verharding is opgenomen en is plaatselijk asfalt gefreesd. Dit gaf helaas wat hinder. De asfaltwerkzaamheden worden woensdag en donderdag uitgevoerd. Eventueel met wat uitloop naar vrijdag. Daarnaast wordt plaatselijk wat herstraat.

Afzettingen

Vanwege de veiligheid is de weg voor doorgaand verkeer afgesloten. Maar bewoners kunnen altijd thuis komen, mogelijk met wat moeite, door het werkverkeer. We vragen u om zo veel mogelijk op eigen terrein te parkeren.

Met borden is aangegeven waar overdag niet geparkeerd mag worden. Dit is niet alleen voor de aannemer, maar ook voor de bereikbaarheid voor nood- en hulpdiensten.'s avonds en `s nachts kunt u op die plekken wel parkeren. Aan beide zijden van het werkvak staan verkeersregelaars. Zij kunnen u
altijd uitleg geven over deze werkzaamheden.

Meer weten?

Op het werk zijn overdag altijd mensen aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ook bellen met de toezichthouder, de heer H. Peters van Ton. Telefoonnummer: 06 22 95 73 01.