Buurtbeheer op Facebook!


nheij

Buurtbeheer Uithoorn - De Kwakel zit nu op facebook. Op de facebookpagina kun je interessante informatie over je buurt vinden en/of zelf berichten plaatsen. De website van buurtbeheer zal binnenkort verdwijnen.

Buurtbeheer is al jarenlang een begrip in Uithoorn en De Kwakel. Bewoners, gemeente, opbouwwerk en politie ging samen aan de slag om de leefbaarheid in de wijken te vergroten.

Sinds 2015 is daar verandering in gekomen. Het initiatief is meer verplaatst richting de bewoners en de gemeente ondersteunt daar waar nodig is. Dit staat ook beschreven in de participatienota en een voorbeeld daarvan is dat de website van Buurtbeheer. Deze website verdwijnt binnenkort en
sinds kort is er een facebookpagina: www.facebook.com/buurtbeheerUithoornDeKwakel Op de facebookpagina kun je interessante informatie over je buurt vinden en/of zelf berichten plaatsen.

Facebook groepen

Om Buurtbeheer nog actiever te maken en de samenhang tussen buurtbewoners te vergroten zijn er per buurt facebookgroepen aangemaakt. Zoek je buurt op via de pagina van Buurtbeheer Uithoorn-De Kwakel.

Via de pagina maar ook de groep van je eigen buurt, blijf je op de hoogte van activiteiten en overleggen in jouw buurt. Ook blijf je op de hoogte van wat er in jouw omgeving speelt. Je kunt zelf berichten, aankondigingen, evenementen of foto's plaatsen. Buurtbewoners kunnen onderling zaken
regelen en afstemmen. Heb je vragen voor Buurtbeheer, dan kun je terecht op de pagina van Buurtbeheer. Leer je buurt kennen en word lid van de groep!

Om de groepen tot een succes te maken is het toevoegen van wijkbewoners een must en doe vooral actief mee! We zien je graag terug op Facebook.