Spoorvernieuwing tussen Marienberg en Coevorden


12 oktober 2015

In de herfstvakantie werkt ProRail aan het spoor tussen Marienberg en Coevorden. Hierdoor kan het voorkomen dat er soms geen treinen rijden. Door de vernieuwing voorkomt ProRail storingen en onveilige situaties in de toekomst en zorgt zij voor betrouwbaar treinverkeer.

De werkzaamheden aan het spoor tussen Marienberg en Coevorden bestaan onder andere uit grootschalig vernieuwen van spoor en overwegen en worden uitgevoerd in de herfstvakantie, van zaterdag 17 tot maandag 26 oktober 2015.

De vernieuwingen aan het spoor hebben in de genoemde periode effect op de dienstregeling van de Vechtdallijnen. Daardoor ontstaat helaas langere reistijd en zal er gebruik moeten worden gemaakt van vervangend vervoer per bus.

ProRail vraagt uw begrip voor dit ongemak en adviseert u ruim voor vertrek de reisplanner via 9292.nl of vechtdallijnen.nl te raadplegen voor actueel reisadvies.

Voor vragen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij het team Publiekscontact van ProRail, via telefoonnummer 0800 776 72 45 (gratis). Meer informatie over de vernieuwing kunt u ook vinden op prorail.nl/vernieuwt.