Laat je zien! Thema Dag van de mantelzorg


Laat je zien! Thema Dag van de mantelzorg

12 oktober 2015
Laat je zien! Dit is het thema van de Dag van de mantelzorg op 10 november 2015. 'Laat je zien!' is een oproep aan mantelzorgers. Zij mogen gezien worden in de specifieke rol die zij vervullen. Dat zij daarvoor erkenning krijgen en dat de omgeving hen als mantelzorger waardeert.

In Zwolle worden diverse activiteiten georganiseerd op de Dag van de Mantelzorg dinsdag 10 november 2015, en in week van de dag. Het programma staat op de website van Steunpunt mantelzorg.

Aanmelden

Op de website kunnen mantelzorgers zich ook aanmelden voor de activiteiten. Telefonisch aanmelden kan ook. Bel dan met het Steunpunt Mantelzorg van ZwolleDoet! (038) 422 52 00.

Dag van de mantelzorg

De landelijke Dag van de mantelzorg wordt sinds de jaren negentig georganiseerd. Op die dag staan mantelzorgers in het zonnetje. Om hen te herkennen en waarderen.
Voor Zwolse mantelzorgers wordt er dit jaar een speciaal programma georganiseerd. Met diverse culturele, ontspannende en informatieve activiteiten.
Mantelzorgers steken veel tijd, energie en aandacht aan hun naasten met een ziekte, beperking of psychische klachten. Op dinsdag 10 november 2015 is het tijd voor hen zelf!

Meer over mantelzorg