Samen voor het kloppende hart van Scherpenzeel


Samen voor het kloppende hart van Scherpenzeel

Wat vindt u van de eerste conclusies van de Centrumvisie Scherpenzeel?

De gemeente Scherpenzeel stelt een nieuwe Centrumvisie Scherpenzeel op. De afgelopen periode heeft de gemeente, samen met inwoners, ondernemers en andere betrokkenen, nagedacht over drie hoofdonderwerpen: de beleving, de voorzieningen en de mobiliteit.

Na een interactieve avond in De Breehoek, twee werksessies in het gemeentehuis en twee wandelingen door het centrum van Scherpenzeel is een lijst met eerste conclusies en zogenoemde quick wins opgesteld. Deze zijn te vinden op de website www.scherpenzeel.nl/centrumvisie. Vindt u het leuk om uw
mening te geven over deze conclusies? U kunt per conclusie aangeven wat u hiervan vindt. Dat kan tot en met zaterdag 24 oktober 2015; daarna maken wij de balans op en betrekken we de uitkomsten hiervan bij het vervolgtraject.

Kom naar onze kraam!

Op zaterdag 17 oktober 2015 staat de gemeente Scherpenzeel met een kraam voor de ingang van de Jumbo en presenteert daar ook de eerste conclusies en quick wins. Winkelend publiek kan zich hier ook uitspreken over de conclusies. De kraam is te bezoeken tussen 11.00 en 14.00 uur. U bent
natuurlijk van harte welkom. Iedereen die de kraam bezoekt en een formulier invult, ontvangt een attentie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de (totstandkoming van de) Centrumvisie Scherpenzeel, verwijzen wij naar de speciale webpagina www.scherpenzeel.nl/centrumvisie.