NTTB Spelregelcafe 2015


Zondag 8 november is van 13:00 tot 17:00 het tweede NTTB Spelregelcafe voor (potentiele) arbitragecooerdinatoren! Het programma is zowel voor de ervaren als onervaren AC-ers en vindt centraal in Nederland plaats. Zorg dat je er bij bent!

Wat gaan we doen?
Die dag delen we ervaringen van de langer actieve AC-ers en krijgen de 'starters' de opleiding Scheidsrechter 2 (GRATIS) aangeboden. Aan het eind van de dag gaat iedereen met iets bruikbaars naar huis. Of een diploma SR2 of een Plan van Aanpak voor het introduceren of borgen van arbitrage
(spelregels en gewenst gedrag) bij je eigen verening. Uiteraard is er net als vorig jaar een extraatje voor alle deelnemers.



Het voorlopige programma:

12.45 Ontvangst met koffie/thee

13.00 Introductie

13.10 Algemene inleiding

13.20 SR2 - theorie/ PvA

13.45 SR2 - praktijk/ PvA

14.15 Pauze

14.30 SR2 - cases/ PvA

15.50 Discussie

16.15 Borrelen

16.45 Dankwoord/uitreiking diploma's

17.00 Einde



Het spelregelcafe zal plaatsvinden in Utrecht bij TTV SVE. Inschrijven is mogelijk via de NTTB Webshop en kost natuurlijk helemaal niets! De exacte adresgegevens staan ook vermeld in de webshop.



Meer informatie
De exacte locatie (centraal in Nederland) wordt binnenkort gecommuniceerd, maar inschrijven is al mogelijk via de NTTB Webshop en kost natuurlijk helemaal niets! Vragen over het Spelregelcafe of clubarbitrage? Mail even naar Renske van Bruchem die dit jaar de organisatie doet. Algemene vragen
over opleidingen of bijvoorbeeld TafeltennisMasterZ kunnen gesteld worden via opleidingen@nttb.nl



NTTB/MSK