De Week Van de Cateraar

donderdag 1 oktober 2015 13:16 Binnenland

Dit is een origineel bericht van FNV Catering

De vierde editie van De Week Van De Cateraar vindt dit jaar plaats van 12 t/m 18 oktober 2015. Tijdens deze landelijke actieweek worden ruim 20.000 cateringmedewerkers extra in het zonnetje gezet. Overal in Nederland waar professionele catering actief is, wordt aandacht gevraagd voor het werk dat de cateringmedewerkers dag in, dag uit verzorgen. Samen serveren zij meer dan 2 miljoen gezonde en smakelijke maaltijden en gerechten per dag. Dat is best een extra complimentje waard!

Het Leukste Catering Team Van Nederland!

Dit jaar zijn we ook op zoek naar Het Leukste Catering Team Van Nederland! Vanaf vandaag kunnen teams zich opgeven via de website www.deweekvandecateraar.nl. Maak een foto van je team en geef aan waarom jullie het leukste team van Nederland zijn en win een etentje. Na De Week Van De Cateraar zal een vakkundige jury het winnende team kiezen.

De Week Van De Cateraar

Op de website www.deweekvandecateraar.nl is alle informatie over de actieweek te vinden. Ook op Facebook en Twitter worden tips, complimenten en foto's gedeeld.

FNV Catering

De Week Van De Cateraar wordt dit jaar mogelijk gemaakt door FNV Catering. Werken in de catering betekent werken met en voor mensen. FNV Catering zet zich in om het werken voor cateringmedewerkers zo leuk mogelijk te maken. Je kunt bij FNV Catering terecht voor vragen over werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.