DSW scoort weer hoogste klanttevredenheid


OUDERKERK AAN DE AMSTEL, 20151012 -- Net als vorig jaar is DSW bij de consumentenenquête van de vergelijkingssite ZorgverzekeringWijzer.nl gekozen als de verzekeraar met de hoogste klanttevredenheid. CZ kwam het slechtst uit de enquête en nam daarmee de rode lantaarn van Ohra over.

Aan de ruim 2000 deelnemers aan de enquête onder consumenten en zorgverleners werd onlangs een rapportcijfer gevraagd voor de hoogte van de premie, de voorwaarden, uitbetaling en klantenservice van de verzekeraar waar men dit jaar verzekerd is.

Opvallend is dat de tevredenheid van de klanten van de kleine verzekeraar DSW nog verder lijkt te verbeteren. Met als uitschieter een gemiddeld rapportcijfer van 9,2 bij het uitbetalen van de declaraties. Ook werd de klantenservice met een 9 beloond.

Consumenten waren slechts over 2 verzekeraars meer tevreden dan vorig jaar. DSW werd beloond met een stijging van een 8,6 naar een 8,7 en de tevredenheid bij de verzekerden van Ohra werd dit jaar met een 7,8 gewaardeerd waar dat vorig jaar een 7,2 was.