Uitgifte van bouwgrond voor projectmatige woningbouw aan de Braakman..


In het herstructureringsgebied 'Scheldestraat en omgeving' in Hansweert heeft de gemeente een kavel beschikbaar voor de projectmatige ontwikkeling van geschakelde woningen. Het is mogelijk om vijf tot zes geschakelde woningen met tuin te realiseren.

De grondprijs is afhankelijk van de opzet van het bouwplan. Als er vijf woningen aaneen gebouwd worden bedraagt de grondprijs EUR 145,00 per m^2, exclusief btw. Komen er zes woningen, dan bedraagt de grondprijs EUR 155,00 per m^2, exclusief btw.
De ligging van het perceel is aangegeven op de tekening. De oppervlakte bedraagt circa 1.027 m^2. Het bouwperceel wordt als een geheel te koop aangeboden. Uitgifte in erfpacht is onder voorwaarden ook mogelijk. Meer informatie daarover vindt u op deze website

Overzichtskaart Braakmanstraat Hansweert

De informatie over de gebruiksregels en de bouwregels die van toepassing zijn op de bouwkavel is te vinden in het bestemmingsplan 'Hansweert'. Dit plan is digitaal te vinden op de website van de gemeente.

Belangstellenden voor de bouwkavel in de Braakmanstraat kunnen zich aanmelden op de pagina 'Beschikbare bouwkavels in Reimerswaal' van de website van de gemeente. Er kan ook telefonisch contact worden opgenomen met mevrouw Komkommer van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij
werkt in deeltijd. Op maandag en dinsdag is mevrouw Komkommer bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.