Vanavond Debat in de Raad


Hamer

Vanavond, woensdag 14 oktober, staat de vergadering Debat in de Raad op het programma. Deze vergadering begint om 20.00 uur in het gemeentehuis (ingang Laanstraat 1). U bent van harte welkom. Tijdens deze Debat in de Raad staan de volgende punten op de agenda: principebesluit Nieuw Baarnstraat
1 & 7, bestemmingsplan Groeneveld 5, ontwikkeling centrum Baarn, bijdrage restauratie tweede fase Baarnse Bos, begroting 2016 en meerjarenraming 2017-2019, wijziging gemeenschappelijke regeling VRU, en het Gemeentelijk grondstoffenplan 2015-2025.

De volledige agenda en bijbehorende stukken van Debat in de Raad staan op de gemeentelijke website www.baarn.nl. Als u naar aanleiding van de stukken wilt inspreken, kunt u contact opnemen met griffier Nelleke Both via nelleke.both@baarn.nl.

Besluit in de Raad 28 oktober begint om 18.00 uur

Het besluitvormingstraject van deze maand wordt afgesloten door Besluit in de Raad op woensdag 28 oktober. LET OP: deze vergadering begint om 18.00 uur! De agenda van deze raadsvergadering vindt u binnenkort op de gemeentelijke website www.baarn.nl.