GGD gaat in gesprek met de inwoners van Zeeland: hoe denkt u erover?


De samenleving verandert. Dat roept vragen op. Samen met u wil de GGD Zeeland op zoek naar mogelijkheden en oplossingen op het gebied van zorg, veiligheid en uw gezondheid. Maar ook willen we met u in gesprek over de veranderende rol van de overheid en andere organisaties.

Want om echte veranderingen teweeg te brengen is uw mening van groot belang. Denk en praat mee en kom naar een van de vier bijeenkomsten!

Waar en wanneer?

* 20 oktober
Middelburg: Burgerzaal UCR
Thema: Kennis, Innovatie en Monitoring
Als u meer eigen verantwoordelijkheid krijgt over uw gezondheid en welzijn, welke kennis heeft u daarvoor nodig en hoe kunt u daarbij gebruik maken van innovatieve hulpmiddelen?
* 22 oktober
Nieuwdorp: COVRA
Thema: Fysieke veiligheid & Bescherming
Tijdens deze bijeenkomst gaat het over uw eigen veiligheid, verantwoordelijkheid en rol bij een eventuele ramp. Weet u wat u moet doen?
* 3 november
's Heer Arendskerke: Dorpshuis
Thema: Gezondheid in de Wijk
Tijdens deze bijeenkomst gaat het over de invloed van uzelf in de wijk waarin u woont. Welke rol kunt en wilt u daar zelf in spelen?
* 4 november
Terneuzen: Burgerzaal Stadhuis
Thema: Sociale Veiligheid
Uw eigen sociale veiligheid is hier onderwerp van gesprek. Op welke manier bent u verantwoordelijk voor uw buren en uw straat?

De thema's worden besproken onder leiding van een gespreksleider. Uw mening staat hierbij centraal. De GGD, samen met andere ambtenaren en vertegenwoordigers van zorg en welzijn in Zeeland, luistert. Wat ervaart u op dit moment? Wat gaat goed en wat mag anders?

Met de uitkomsten gaan de GGD en betrokken partijen aan de slag om nog beter in te spelen op uw vragen, wensen en verwachtingen.

De bijeenkomsten zijn van 17.00 uur tot 19.30 uur inclusief een lichte maaltijd. Na afloop ontvangt u een cadeaubon.

Aanmelden kan tot 20 oktober via secretariaat-management@ggdzeeland.nl. Kijk voor meer informatie op www.ggdzeeland.nl.