Aanvragen jaarlijkse subsidie 2016


In het kader van de Deelverordening Subsidiegrondslagen Welzijn Gemeente Kapelle kunnen tot 1 november 2015 de aanvragen voor de jaarlijkse subsidie 2016 worden ingediend. De aanvragen kunnen worden gedaan op de terreinen welzijn, sport, educatie, ontmoeting en belangenbehartiging. Het
betreft organisaties die ook in voorgaande jaren voor subsidie in aanmerking kwamen.

Organisaties die overwegen voor een eerste keer een subsidieverzoek in te dienen adviseren wij vooraf contact op te nemen met de gemeente. Via 14 0113 of j.van.hove@kapelle.nl.

Welzijnssubsidies worden verstrekt op basis van de Deelverordening Subsidiegrondslagen Welzijn, die door de raad van de gemeente Kapelle is vastgesteld. Het college stelt jaarlijks het Besluit subsidiegrondslagen welzijn en de Beleidsregels subsidiegrondslagen welzijn vast. Daarin worden
met name de hoogte van de uit te keren subsidies vastgelegd. De bedragen voor 2016 zijn nog niet bekend. Wel heeft de raad opdracht gegeven een taakstelling in Besluit en Beleidsregels door te voeren.

Deze informatie is ook terug te vinden op www.kapelle.nl > Mijn Kapelle > Producten en diensten en dan zoeken op subsidies.