Cederhof week 42


Diverse activiteiten Cederhof.

Koken met Adrie

Op 26 oktober 2015 start er weer een kookcursus voor beginners. Een cursus voor mannen of vrouwen met geen of weinig kookervaring die graag voor zichzelf willen kunnen zorgen, dus.... willen leren koken. Na afloop van de cursus bent u in staat om zelf eenvoudige maaltijden te bereiden. De
cursus wordt verzorgd door Adrie van Eekelen. Adrie zal u vanuit zijn vakkennis en ervaring de basisvaardigheden van het koken aanleren. De cursus kost EUR 75,-- en zal plaatsvinden op 6 maandagavonden van 16.00 tot 20.00 in Cederhof te Kapelle. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Repair Cafe

Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Of met een vest waarvan de rits kapot is? Weggooien? Mooi niet! Cederhof welzijn organiseert weer een Repair Cafe.
In dorpscentrum De Wemel te Wemeldinge draait het op vrijdag 23 oktober 2015 allemaal om repareren. Tussen 09.00 en 12.00 uur staan diverse vrijwilligers klaar: naaisters, klussers en computervrijwilligers helpen gratis bij alle mogelijke reparaties of uitleg. Mensen die het Repair Cafe
bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, foehns, kleding, speelgoed... alles wat het niet meer doet, is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie.

Vrijwilligers gezocht

Cederhof welzijn is op zoek naar vrijwilligers die eens per week een paar uurtjes vrij hebben om met iemand te gaan wandelen in de rolstoel of gezellig een kopje koffie te drinken en een praatje te maken. Interesse? Neem dan snel contact op.

Hoofdlocatie Cederhof Welzijn Inloopspreekuur "de Wegwiezer"
Cederlaan 9, 4421 BZ Kapelle Dinsdag 10.00 - 12.00 uur:
Tel: 0113-343474 Gebouw de Basis, Bruelisstraat 21, Kapelle
info@cederhof.eu Vrijdag 10.00 - 12.00 uur:
Dorpshuis De Wemel, Dorpsplein 1, Wemeldinge

Meer info: www.cederhof.eu, www.vrijwilligerskapelle.nl of loop binnen bij "de Wegwiezer".