Tweede DE-Cafe 21 oktober


Laatste update: 14 oktober 2015.

Tijdens het tweede DE-cafe gaan we verder met de ideeen die tijdens de eerste avond genoemd werden en naar meer smaken. Hoe maken we Zaltbommel samen duurzamer?

Waar kunnen we mee aan de slag en hoe kunnen we elkaar daarbij helpen? Waar kunnen inwoners, bedrijven en gemeente de verbinding leggen?

Tijdens het eerste DE-cafe op 12 oktober spraken we over de smaak van duurzaamheid. Wat is duurzaamheid en wat hebben we er aan om duurzamer te zijn? Ruim 50 inwoners waren aanwezig om hun ideeen te delen en om inspiratie op te doen. Voor een lagere energierekening en
voor de volgende generaties. Verschillende ideeen passeerden de revue, zoals je huis energieneutraal maken, minder energie gebruiken en samen energie opwekken. Deze plannen en ideeen pakken we de 21e op en werken we verder uit.

Kom naar het D.E. cafe!

Denk en doe mee tijdens het inspirerende duurzame energiecafe (DE-cafe) en steek je energie in besparen: voor milieu, maatschappij en portemonnee! Wethouder Ton van Balken: "Iedereen kijkt naar de toekomst. We willen onze planeet niet uitputten voor volgende generaties.
Maar hoe krijgen we dat voor elkaar en hoe kunnen dat samen bereiken? Kom langs en praat mee!" Meer info? Facebook.com/gemzaltbommel. Aanmelden kan via duurzaamheid@zaltbommel.nl.