Week van de Mantelzorg


[IMG]

In de tweede week van november staat in de Kempen de mantelzorger centraal in De week van de Mantelzorger.

In deze week organiseert Steunpunt Mantelzorg de Kempen, onderdeel van GOW Welzijnswerk, samen met Zuidzorg, RSZK, Lunet zorg, GGzE, MEE, bibliotheek en gemeenten een groot aantal activiteiten.

De zorg die familieleden voor elkaar hebben is onmisbaar. Door het veranderende overheidsbeleid komen er steeds meer taken bij de mantelzorger te liggen. Gelukkig is er ook aandacht voor de mantelzorger, en wordt hun inzet enorm gewaardeerd. In de Week van de Mantelzorg gaat het om de
mantelzorger en organiseren we leuke, ontspannende activiteiten. Tevens is het de gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Op verzoek van velen hebben we de Mantelzorgdag weer ingevoerd. Noteer alvast de volgende datum in uw agenda: Mantelzorgdag Eersel maandag 9 november, Mantelzorgdag Bergeijk dinsdag 10 november en Mantelzorgdag Bladel donderdag 12 november.

Daarnaast is er op meerdere locaties ook aandacht voor mantelzorgers van clienten, die bekend zijn bij hulpverleners.

Binnenkort publiceren wij het volledige programma. Mantelzorgers die bekend zijn bij het Steunpunt Mantelzorg krijgen een persoonlijke uitnodiging thuisgestuurd. Deelname is gratis.

Wilt u ook graag een persoonlijke uitnodiging en programma ontvangen, of heeft u vragen? Bel tel. 0497-514746 of stuur een mail naar info@gowwelzijnswerk.nl.