N446 Hoogmade: afsluitingen in oktober en november


Op de N446 bij Hoogmade vinden in oktober en november 2015 meerdere weekendafsluitingen plaats. Het betreft het weggedeelte van afrit 6 Hoogmade vanuit Den Haag en de rotonde aan de kant van Hoogmade.

De provincie Zuid-Holland voert in die periode groot onderhoud uit aan het asfalt en de belijning. Hulpdiensten kunnen gebruik blijven maken van de weg. Het overige verkeer wordt omgeleid via gele bebording.

De weekendafsluitingen zijn:

* van vrijdag 30 oktober, 21.00 uur, tot en met maandag 2 november, 05.00 uur. Afrit 6 Hoogmade vanuit Den Haag en de rotonde aan de kant van Hoogmade is dan afgesloten.
* van vrijdag 6 november, 21.00 uur, tot en met maandag 9 november, 05.00 uur. Afrit 6 Hoogmade vanuit Den Haag en de rotonde aan de kant van Hoogmade is dan afgesloten.

Om de dorpskernen Hoogmade en Woubrugge te ontsluiten worden tijdens de weekendafsluitingen pendelbussen ingezet met een overstappunt bij de Kruisweg/N207. Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl.

Reserveweekend

Het is mogelijk dat de werkzaamheden door onvoorziene omstandigheden vragen om een extra weekendafsluiting. Dit reserveweekend is gepland van vrijdag 13 november, 21.00 uur, tot en met maandag 16 november, 05.00 uur.

Omleiding fietsers

Voor fietsers geldt tijdens de eerste weekendafsluiting van vrijdag 30 oktober tot en met maandag 2 november een omleiding. Fietsers vanaf Hoogmade richting Leiderdorp worden via gele bebording omgeleid via de onderdoorgang van de A4, Zuidzijderkade en Zuidzijderweg. De extra reistijd bedraagt
enkele minuten.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van het asfalt en de belijning.

Hinder

Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.