Ervaringen delen over duurzaam wonen


Ervaringen delen over duurzaam wonen

Tijdens de Nationale Duurzame Huizenroute op 7 en 14 november openen eigenaren van duurzame huizen in Harderwijk hun huis. Zij willen daarmee kennis en ervaring delen bij het duurzaam maken van hun huis. Een verhaal van iemand uit de buurt levert nuttige informatie op over verbruik, comfort en
allerlei praktische zaken.

Naast de openstelling op zaterdag 7 en 14 november is er ook de digitale huizenroute. Via de www.duurzamehuizenroute.nl is het mogelijk om vragen te stellen aan huiseigenaren waardoor de kennis en ervaringen het hele jaar door beschikbaar zijn.

Wij sluiten hiermee aan op een landelijke actie en hopen dat meer inwoners enthousiast worden om deel te nemen. Veel mensen willen aan de slag met het energiezuinig maken van hun woning maar weten niet waar ze moeten beginnen. De Duurzame Huizen Route wordt jaarlijks georganiseerd door
initiatiefnemer Majada Projectmanagement en mede mogelijk gemaakt door een groot aantal Nederlandse gemeenten, waaronder de gemeente Harderwijk en een aantal regionale Rabobanken.

Meer informatie? Mail naar g.driesse@duurzamehuizenroute.nl of neem contact op met Gerna Driesse, tel. 0525 701015. Voor overige vragen op het gebied van duurzaam bouwen kunt u vragen naar Bram Oudejans, hij is beleidsmedewerker bij de gemeente.