Werkzaamheden aan de Gelderseweg van 19 t/m 23 oktober


De asfaltdeklaag tussen de kruising Voorland en de oversteek van de Raadhuisstraat wordt vervangen. Hierdoor is de rotonde Gelderseweg met de Stevinweg/Noordereiland voor alle verkeer gestremd. Gelijktijdig wordt er tussen de Raadhuisstraat en de bocht met de Strandweg gedeeltelijk
herbestraat.

Planning

De werkzaamheden staan gepland van 19 tot en met 23 oktober 2015. Onvoorziene omstandigheden, zoals weersinvloeden, kunnen ervoor zorgen dat de planning aangepast moet worden.

Overlast

We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Toch zullen gebruikers van deze weggedeelten overlast ondervinden van de werkzaamheden. Bewoners kunnen hun auto niet voor het huis parkeren, laden en lossen is voor vrachtverkeer niet mogelijk vanaf de voorzijde van de winkelpanden en de
bus zal een gewijzigde route rijden.

Gewijzigde busroute

In verband met werkzaamheden aan de Gelderseweg en de rotonde Stevinweg/ Noordereiland zal de bus een andere lus rijden door het dorp in week 43 (in de weken 44, 45 en 46 zal de bus een aangepaste route rijden, deze periode vinden er werkzaamheden plaats aan de rotonde Diamantweg/Mast).

Op de website van Connexxion en op de halteborden vindt u de mogelijk gewijzigde vertrek- en aankomsttijden en kunt u zien welke haltes tijdelijk buiten bedrijf zijn.

Bedrijven en aanwonenden zijn per brief over deze werkzaamheden geinformeerd.