Officiele bekendmakingen 2015 week 42


Ilja Janssen

14 oktober 2015 - week 42

* Vergunningaanvragen
* Overige

Vergunningaanvragen

APV/Bijzondere Wetten vergunningen/ontheffingen

Aangevraagd


Het college van burgemeester en wethouders dan wel de burgemeester heeft in de weken voor 9 oktober 2015 onderstaande aanvragen voor een vergunning of ontheffing ontvangen van:

Gemeente

* Mud Sweat Trails, Stuwwal Trail Winter, diverse wegen, 13 december 2015.

Oosterbeek

* Ondernemersvereniging Oosterbeek, Sinterklaasintocht, diverse wegen, 21 november 2015.

Informatie

Voor meer informatie over bovengenoemde aanvragen kunt u terecht bij team Servicepunt - Vergunningen op de begane grond in het gemeentehuis. De publicatie van deze aanvragen heeft uitsluitend een informatief karakter. Er kunnen in dit stadium geen bezwaren worden ingediend. Er wordt geen
correspondentie gevoerd over bovengenoemde aanvragen.

Overige

Benoeming raadslid en 2 nieuwe commissieleden

De gemeenteraad heeft in haar vergadering van 30 september 2015 de heer Bram Harmsen benoemd tot raadslid voor de fractie van de PvdA. Hij neemt de zetel over van mevrouw Hermien Miltenburg, die haar ontslag heeft ingediend.

In deze vergadering heeft de gemeenteraad ook 2 nieuwe commissieleden benoemd tot lid van de raadscommissies Inwoners, Leefomgeving en Bedrijvigheid. Het gaat om de heer Bouke Verhaagen voor de fractie Renkum Zelfstandig en Sociaal en de heer Richard van Oosterwijk voor de fractie van de PvdA.

De raadscommissies bereiden de besluitvorming door de gemeenteraad voor. Iedere raadsfractie heeft recht op twee commissieleden die geen raadslid zijn. Bij de fractie van Renkum Zelfstandig en Sociaal was een vacature ontstaan doordat de heer Eduard Schoevaars afscheid heeft genomen van het
commissielidmaatschap. De vacature bij de fractie van de PvdA is ontstaan doordat de heer Bram Harmsen van commissielid tot raadslid is benoemd.

Alle vacatures zijn met bovenstaande benoemingen ingevuld.