Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Onderhoud groen Al..


[IMG]

Op 1 en 2 november is het weer Allerheiligen en Allerzielen. Op deze dagen is het extra druk op de Algemene Begraafplaats.

Om ervoor te zorgen dat de begraafplaats er zo netjes mogelijk bij ligt, vragen we de nabestaanden om de graven te verzorgen volgens het uitvoeringsreglement.

Volgens dit uitvoeringsreglement van de algemene begraafplaats mag de begroeiing van de eigen beplanting niet boven het grafmonument uitkomen en mogen de winterharde gewassen die op de graven zijn geplant, bij volle wasdom de voor het graf beschikbare oppervlakte niet overschrijden.

Nabestaanden worden verzocht om beplanting volgens bovenstaande regels voor 25 oktober terug te snoeien. Mocht men in gebreke blijven, dan zal de gemeente Cranendonck in de week van 26 - 30 oktober zelf overgaan tot het snoeien van te hoge of te brede beplanting.

Samen met u willen wij zorgen dat de algemene begraafplaats er met deze dagen zo netjes mogelijk bij ligt. Wij vertrouwen op uw medewerking. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jos Hendriks, afdeling Beheer, tel. 0495-431222.