Accommodatie -en kantoorruimten


Joyce Burggraaf

De gemeente Uithoorn verhuurt kantoorruimten op verschillende locaties binnen de gemeentegrenzen.

Huisvesting bedrijven

Particulier worden voldoende bedrijfspanden aangeboden om u te huisvesten. Mocht u interesse hebben om u te vestigen in Uithoorn dan kunt u het beste contact opnemen met een van de lokale makelaars. Naast Green Park heeft de gemeente enkele panden beschikbaar voor bedrijfsvestiging.


De Bovenboog

In het voormalige schoolgebouw van BSO De Dolfijn op de hoek Pr. Christinalaan/J. de Wittlaan voel je nog de 50-er jaren sfeer van de vorige eeuw. Toch biedt dit pand hedendaagse mogelijkheden. U kunt hier - door een zekere mate van zelfwerkzaamheid - tegen een interessante huurprijs ruimte(n)
huren. Het betreft een aantal voormalige klaslokalen van verschillende afmetingen. Vooralsnog gaat het om huurperioden van maximaal een jaar.


The Mix

(J. van Seumerenlaan 1) is het voormalige jongerencentrum van de gemeente. Deze accommodatie biedt ruime mogelijkheden voor particulier initiatief gericht op maatschappelijke (jongeren-)activiteiten. Het geheel bestaat uit een (dans-)zaal met podium en bar, alsmede een aantal separate ruimtes.
Deze kunnen eventueel apart worden gehuurd. De huurperiode zal vooralsnog maximaal twee jaar bedragen.


Gebouw de Hoeksteen

Ligt op een zeer gunstige locatie op de hoek van de Alfons Arienslaan 1/Hugo de Grootlaan 1, aan sierwater en nabij winkelcentrum Zijdelwaard. In dit pand zijn ruimten met verschillende oppervlaktes te huur. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Het gebouw beschikt over een
lift. Vooralsnog wordt uitgegaan van huurperioden van maximaal een jaar.


Arthur van Schendellaan 57

Is jarenlang als dansschool gebruikt. Het pand beschikt over twee separate voormalige leslokalen, een keukentje en de nodige sanitaire voorzieningen.
Voor meer informatie over het voorgaande kunt u contact opnemen met de heer J.H.E. Groeneveld (tel. 0297 - 513 273) of de heer F.L. Gerritsen (tel. 0297 - 513 233) van de afdeling Ontwikkeling.


Incidentele en seizoensverhuur:

De gemeente heeft het beheer van een aantal multifunctionele accommodaties uitbesteed aan Optisport BV. Dit betreft de Brede School in Legmeer-West (MFA De Legmeer), Sport en Activiteiten Centrum De Scheg (Zijdelwaard) en buurtcentrum 't Buurtnest (Zijdelwaard/Europarei). In deze accommodaties
zijn ruimten te huur voor o.a. sport, spel, vergaderingen etc. Meer informatie over de mogelijkheden kunt u vinden op: http://www.optisport.nl/uithoorn