Kavelmarkt op 30 oktober: Alle droomplekjes in de gemeente Hellendoo..


Op vrijdag 30 oktober is er van 16.00 tot 20.00 uur in het Huis voor Cultuur en Bestuur een grote kavelmarkt: bijna alle aanbieders van particuliere bouwkavels in de gemeente Hellendoorn presenteren hun kavels. Architecten en hypotheekaanbieders laten u bovendien zien wat de mogelijkheden
zijn. Kom en doe inspiratie op!
foto
De komende weken bieden we u op deze pagina en in het Hellendoorn Journaal meer informatie aan over de kavels en de deelnemers aan de kavelmarkt. Hieronder alvast een smaakmaker.
Nijverdal

* Droomt u er ook van ooit een eigen woning te kunnen bouwen in hartje Nijverdal? Of in het geliefde Noetsele? Die droom kunt u nu waarmaken! In het najaar biedt de gemeente Hellendoorn zo'n 25 kavels aan in Aan de Tuinen (Steen van Ommerenstraat) en maximaal 25 in Hart van Noetsele
(voormalige sporthal Noetsele).
* Piksen Makelaaars biedt kavels aan op de Brakenbeltsweg, De Engelwortel, de Joncheerelaan, de Nassaustraat, de P.C.Stamstraat, de Boomcateweg, de Rijssensestraat en de Van Speykstraat (Zeeheldenbuurt).
* Op de plek van voormalige Prins Bernhardschool bouwt ISPA vastgoed volgend jaar 12 bijzondere twee-onder-een-kapwoningen.
* Nijhuis bouw presenteert kavels en voorbeelden van bouwplannen voor de Van Speijkstraat, de Nassaustraat en de Joncheerelaan.
* Ook in de Nassaustraat en de Joncheerelaaan: kavels van makelaardij Mulder

Hellendoorn en buitengebied
Rustig wonen in Hellendoorn of in het buitengebied? Mulder Makelaardij biedt kavels en woningen aan langs de Ommerweg en de Meester Werkmanstraat. Piksen Makelaars biedt kavels aan op een perceel aan de Nieuwe Twentseweg.
Haarle
Rensen makelaars en Haafkes aannemersbedrijf hebben nog zes ruime kavels/woningen met uitzicht op bos en veld in Haarle, aan de Kappertskaamp.
Als u overweegt een kavel te kopen en een huis te gaan bouwen, komt er natuurlijk nog veel meer om de hoek kijken. Zoals: een hypotheek en het (laten) ontwerpen van een huis. Op de kavelmarkt kunt u daarom ook in gesprek met adviseurs van de Rabobank en JIJ Hypotheken en met architecten van
Madmax Diesajn, 01 Architecten en Nijhoff Architecten.
Al nieuwsgierig geworden? U kunt natuurlijk alvast een kijkje nemen op de websites van de aanbieders. In de komende weken meer.