Man gewond achtergelaten bij ziekenhuis


Man gewond achtergelaten bij ziekenhuis

Laatste update:
14-10-2015 | 16:51

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Oosterhout - Een nog onbekende man werd woensdag 14 oktober 2015 om 11.40 uur gewond achtergelaten bij het ziekenhuis aan de Pasteurlaan in Oosterhout

De man was gewond en had een zichtbare steek- of schotwond opgelopen. Vanwege zijn medische toestand en veiligheid werd hij overgebracht naar een ander ziekenhuis. Daar onderging hij direct een spoedoperatie.

Achtergelaten

Degenen die de man binnen brachten bij het Oosterhoutse ziekenhuis, vertrokken direct. Ze reden vermoedelijk weg in een zwarte Mercedes voorzien van een Belgisch kenteken. De politie is op zoek naar dit voertuig en de inzittenden.

Scenario's

Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe, waar en onder welke omstandigheden de man gewond raakte. Zijn medische behandeling heeft de hoogste prioriteit. Om die reden heeft de politie de man nog niet kunnen spreken over de gebeurtenissen. De politie is een onderzoek gestart en houdt
rekening met diverse scenario's. Heeft u iets gezien of andere belangrijke informatie voor het rechercheteam? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.