Nieuw theaterprogramma Andermans Veren Live

PERSBERICHT

Haarlem, 8 oktober 2015

Nieuw theaterprogramma Andermans Veren Live!

De heren en dames van Andermans Veren Live! komen 25 jaar na de start van het bekende tv- en radioprogramma Andermans Veren met alweer de derde theatervoorstelling Er is altijd een derde.

In Er is altijd een derde worden de juweeltjes van het Nederlandse theaterlied opgepoetst, waait er een frisse wind door de prachtigste melodieën en wordt u verrast met een nieuwe kijk op oude hits. Met liedjes van Boudewijn de Groot, Herman van Veen, Ivo de Wijs, Shaffy en List, het Goede Doel en anderen. Dit muzikale programma is vanaf 30 september 2015 in theaters door heel Nederland te zien. We starten in Zeeland. De première is op zondag 1 november in theater ’t Spant in Bussum.

Er is àltijd een derde... tenminste, bijna altijd. Behalve bij ‘licht aan’ of ‘licht uit’. Of zwanger of niet zwanger. Daar is dan geen derde, tenzij de medische technieken het mogelijk hebben

gemaakt half-zwanger te zijn. En bij besmettingen, daar is ook nooit een derde. Je kan niet half besmet of zoiets zijn. Ook niet bij monogamie trouwens. Je bent het wél of niet. Half monogame types noemen we leugenaars. Maar voor de rest is er altijd sprake van een derde.

Zo ook bij Andermans Veren Live! Er is altijd een derde… is het derde programma van dit succesvolle collectief. Zij ontvingen veel lof van pers en publiek met hun eerdere programma’s Kijk omhoog en Voor de prijzen en de roem. Jacques d’Ancona schreef ‘een avond van puur genot’. Er is altijd een derde is samengesteld door Kick van der Veer, presentator van het radio- en televisieprogramma Andermans Veren.

Er is altijd een derde is een co-productie van Van Engelenburg Theaterproducties en Andermans Veren Live! Andermans Veren Live bestaat uit Dorien Haan, Jurrit de Bode, Bas Marée, Jelle Amersfoort en Johan Hoogeboom.

Van Engelenburg Theaterproducties is ook verantwoordelijk voor Alles went behalve een vent en De Oase Bar (met Joke Bruijs en Gerard Cox) en familievoorstellingen als Brammetje Baas en De kleine kapitein.

Kaarten zijn te koop via de theaters.

Kijk ook op www.andermansverenlive.nl