Man in woning bestolen van geld


Man in woning bestolen van geld

Laatste update:
15-10-2015 | 11:01

Bunschoten-Spakenburg - In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 oktober werd een man in zijn woning aan de Meerkoet bestolen van geld. De recherche zoekt getuigen.

Rond 04.00 uur zat de man in zijn woning toen er ineens meerdere mannen achter hem stonden. Ze bedreigden hem met een steekwapen en wilden geld. Met buit vertrokken ze vervolgens uit de woning.

De mannen zouden op de Blauwe Reiger in een zilver/zwarte caddy en een kleine zwarte auto zijn gestapt. Vervolgens reden ze weg in de richting van de Westsingel en sloegen linksaf richting Amersfoort.

Uw tip!

Van twee mannen is een signalement bekend:

De eerste verdachte heeft een getinte huidskleur en een groot postuur. Hij droeg donkere kleding, had een stoppelbaard een sprak Nederlands en Engels door elkaar. De tweede verdachte is ongeveer 20 jaar met een getinte huidskleur en een wat gezet postuur. Hij droeg donkere kleding en heeft
zwarte krullen en dikke wenkbrauwen.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Mensen die iets gezien en/of gehoord hebben afgelopen nacht in de omgeving van de Meerkoet of wellicht in de uren daarvoor verdachte situaties hebben gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in
Amersfoort via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.