Inwoners van Rijnsaterwoude: meld u aan voor dorpslab


Voor de locatie van het voormalige gemeentehuis en de gemeentewerf in Rijnsaterwoude wordt een nieuwe invulling gezocht. Dat kan op het gebied van wonen of recreeren.

Informatieavond

25 November is in het oude gemeentehuis in Rijnsaterwoude een informatieavond over de herontwikkeling van het terrein. Zes ontwikkelaars presenteren hun ideeen, waarop inwoners kunnen reageren. De inloop start om 19.00 uur, om 19.30 start de presentatie.

Dorpslab om ideeen te delen

Om dieper in te zoomen en te toetsen of deze ideeen draagvlak hebben in het dorp, betrekken we graag inwoners in het proces: met een dorpslab. Het dorpslab dient als vraagbaak voor de ontwikkelaars en andere inwoners van Rijnsaterwoude. Het dorpslab komt na 25 november bijeen in een dagdeel om
gezamenlijk de plannen samen met een projectleider van de gemeente te beoordelen.

Naar verwachting is begin 2016 bekend door welke ontwikkelaar en met welk plan het gebied nieuwe inrichting krijgt. Om een dorpslab te vormen hebben we contact gezocht met een willekeurige groep inwoners en een aantal inwoners bereikt die mee willen doen in het dorpslab. Om verschillende
(leeftijds)groepen te vertegenwoordigen in het dorpslab, zoeken we nog minimaal 8 inwoners uit Rijnsaterwoude.

Meld u nu aan voor dorpslab

Wij reserveren graag een plek voor u in het dorpslab. U hoeft geen bouwkundige kennis te hebben of vakspecialist te zijn om met het dorpslab mee te doen. Het kost u een avond en een dagdeel in het dorp.

Meld u voor 29 oktober 2015 aan via info@kaagenbraassem.nl of (071) 332 72 72.