20- jarig jubileum Vrijwillige Thuiszorg GOW Welzijnswerk


De Vrijwillige Thuiszorg helpt mantelzorgers door op afgesproken momenten de zorg over te nemen (aanwezigheidshulp). De vaste mantelzorger kan dan even tijd voor zichzelf nemen, ter voorkoming van overbelasting. Denk bijvoorbeeld aan inzet in de volgende situaties: aanwezigheidshulp bij
dementeren, (chronisch) zieken, het wandelen met een rolstoelgebruiker en het overnemen van lichte zorgtaken in terminale situaties.

Vrijdag 23 oktober a.s. viert het GOW Welzijnswerk het 20- jarig jubileum met de vrijwilligers van de Vrijwillige Thuiszorg de Kempen / Waalre en worden zij in het zonnetje gezet! Er gaat een leuke en leerzame activiteit plaatsvinden met als afsluiting een heerlijk etentje.

We willen al onze vrijwilligers enorm bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren. Zonder hen had de Vrijwillige Thuiszorg nooit haar 20- jarig jubileum kunnen vieren. Bedankt!!!

Naast dat we ontzettend blij zijn met de vrijwilligers die we al hebben, zijn we nog steeds dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wilt u aansluiten bij een geweldige groep vrijwilligers, die mantelzorgers ondersteunen in de thuissituatie?
Meld je dan aan bij het GOW Welzijnswerk. U kunt dit doen via de website www.gowwelzijnswerk.nl, telefonisch via 0497-514746 of via e-mail info@gowwelzijnswerk.nl .