Presentatie en rondleiding OLON MediaHub

Zaterdag 26 september 2015 vond bij Ericsson in Hilversum een presentatie en rondleiding plaats over de OLON MediaHub. Wegens grote belangstelling wordt deze presentatie en rondleiding nogmaals georganiseerd. Evenals de vorige keer staat ook nu een bezoek aan de MediaGateway en de Master Control Room van Ericsson op het programma.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 28 november 2015 om 14.00 uur op het Mediapark in Hilversum.

De OLON MediaHub is sinds september 2015 operationeel en inmiddels zijn circa 30 lokale omroepen aangesloten op de MediaHub. De middag zal beginnen met een uitgebreide presentatie over de technische architectuur van de OLON MediaHub en de diensten en services die voor het operationele proces van de MediaHub vanuit Ericsson geleverd worden. Vervolgens zal een bezoek worden gebracht aan de MediaGateway van Ericsson. In dit datacenter is de apparatuur en infrastructuur van de MediaHub gehuisvest, evenals de uitzend- en distributieapparatuur van enkele landelijke zenders waaronder de NPO. Aansluitend zal ook een bezoek volgen aan de Master Control Room (MCR). In dit internationale verbindingen centrum van Ericsson worden ook de signalen van de OLON MediaHub gemonitord en zijn de kanalen van de lokale omroepen die aangesloten zijn op de OLON MediaHub zichtbaar op de videowall.

Nadere informatie over de exacte locatie en het programma zullen nog volgen na aanmelding.

Aangezien voor een bezoek aan de MCR accreditatie is vereist dient u zich van te voren aan te melden bij de OLON voor deelname aan deze presentatie/rondleiding. Er is een maximum van 50 personen voor de rondleiding dus als je wilt deelnemen, meld je dan snel HIER aan.