Politie zoekt getuigen vernielingen auto's


Politie zoekt getuigen vernielingen auto's

Laatste update:
17-10-2015 | 16:20

Elst - Op vrijdagavond 16 oktober zijn er op de Van Limburg Stirumstraat in Elst drie auto's vernield. De politie is op zoek naar getuigen en eventuele andere slachtoffers van deze vernielingen.

Die avond rond tien uur kreeg de politie een melding dat een aantal jongeren stenen aan het gooien waren tegen geparkeerde auto's. Op de Van Limburg Stirumstraat trof de politie drie auto's aan met onder andere vernielingen aan de motorkap en buitenspiegels. De politie heeft op basis van
getuigenverklaringen in de omgeving drie jongens uit Elst in de leeftijd van 14 tot 24 jaar aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze vernielingen.



Op zoek naar getuigen en mogelijk andere slachtoffers

De politie heeft die avond met veel personen gesproken die mogelijk iets gezien of gehoord hadden dat met deze vernielingen te maken had. Graag komt de politie opnieuw met deze personen in contact voor een uitgebreidere verklaring. Ook als u informatie heeft en nog niet met de politie heeft
gesproken, horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Het is mogelijk dat er die avond nog meer auto's zijn vernield. Is u dat overkomen en heeft u dit nog niet aan de politie gemeld? Laat ons dit dan weten via 0900-8844.