Vrouw overvallen in woning, politie zoekt getuigen


Vrouw overvallen in woning, politie zoekt getuigen

Laatste update:
18-10-2015 | 10:23

Leidschendam - Twee nog onbekende mannen overvielen zaterdagavond 17 oktober omstreeks 19.30 uur een 79-jarige vrouw in haar woning op de Kapelpad. De politie onderzoekt het incident en is daarbij op zoek naar getuigen.

Omstreeks 19.30 uur belde twee nog onbekende mannen aan bij de woning van het slachtoffer, deze deed open en werd direct hardhandig naar binnen geduwd. Zij kwam daarbij ten val. Het tweetal doorzocht de woning en nam daarbij enkele persoonlijke zaken van het slachtoffer mee. Een alerte buurman
zette de achtervolging in en het slachtoffer wist zelf via haar alarm hulp in te schakelen. De politie starttte direct een grote zoekactie en maakte een plaats delict. Forensiche Experts deden sporen onderzoek.

Signalement van de verdachten

Van de verdachten is een beperkt signalement bekend: het zou gaan om twee lichtgetinte mannen van ongeveer 20 jaar oud. Beiden een slank postuur. Een van beiden droeg mogelijk een zonnebril.

Tips? Bel de politie!

Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Belt u dan met de recherche via 0900 8844. Liever anoniem? Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.