Opening gratis Avonturenpad Goirle

Opening gratis Avonturenpad ‘Survival of the Fittest’ in Goirle Zondag 18 oktober wordt om 14.00 uur het Avonturenpad ‘Survival of the Fittest’ geopend. Het pad ligt in het Klim- & Avonturenbos in Goirle en is gratis toegankelijk.

Doel van dit initiatief is om kinderen op een avontuurlijke manier de natuur te laten beleven.

“Kinderen komen steeds minder in de natuur. Met dit Avonturenpad, zijn ze op een actieve manier bezig in de buitenlucht en leren tegelijkertijd over de natuur. Samen met het Brabants Landschap hebben we dit pad ontwikkeld. We hopen dat veel kinderen én ouders het pad de komende tijd komen ervaren.”, aldus Martijn van Gool eigenaar van het Klim- en Avonturenbos.

Survival of the Fittest

Wat heb je nodig om te overleven in de natuur? ‘Survival of the Fittest’, ofwel alleen de sterkste overleeft. Op dit Avonturenpad, ontdek je op een actieve manier, hoe planten en dieren overleven in de natuur. Onderweg zijn er informatieborden in de vorm van houten boeken. Maar er zijn ook diverse actieve opdrachten zoals touwslingeren, samenwerkingsparcours en een blotenvoetenpad. Heb jij alles in huis om dit Avonturenpad te overleven?

Gratis toegankelijk

Het avonturenpad is gerealiseerd door het Klim- & Avonturenbos in Goirle in samenwerking met Brabants Landschap. Het pad is gratis toegankelijk en te voet te bereiken vanaf Natuurpoort de Roovertsche Leij. Om het nog leuker te maken kun je ter plekke een boekje kopen met allerlei extra opdrachten en informatie

Klim- en Avonturenbos

Mocht je méér willen dan alleen het Avonturenpad, ga dan naar het Klimbos. Er zijn 3 uitdagende parcoursen door de boomtoppen, waar je naar hartenlust kan klimmen en klauteren. In de Herfstvakantie is het alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

meer info : www.klimenavonturenbos.nl