VVV Renswoude lanceert nieuwe toeristische website(19-10-2015)


Lokale bezoekersinformatie als onderdeel van Opdeheuvelrug.nl

VVV Renswoude heeft, in samenwerking met het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei, haar website vernieuwd. Via de nieuwe online portal Opdeheuvelrug.nl is ook de website van VVV Renswoude te vinden: www.vvvrenswoude.nl; een eigen website met lokale bezoekersinformatie.

De nieuwe website van de VVV Renswoude is een van de negen nieuwe websites en is helemaal in lijn met de online informatievoorziening van steden als Amersfoort en Utrecht. Om ook landelijk zichtbaar te zijn, wordt via de vernieuwde website de landelijke database van VVV Nederland ontsloten.

De gemeente Renswoude is blij dat de vernieuwde website van VVV Renswoude nu online is. Waarnemend burgemeester mevrouw Van der Kolk, die in het college van B&W ook verantwoordelijk is voor recreatie en toerisme, vindt de vernieuwde site van toegevoegde waarde: "Kasteeldorp Renswoude heeft
inwoners, toeristen en vakantiegangers veel te bieden en het is goed dat deze toeristische informatie - van een dagje fietsen of wandelen in en om Renswoude tot een welbestede vakantie in deze gemeente - op een plaats is te vinden."

Belangrijk

"Met een jaarlijkse toegevoegde waarde van 325 miljoen euro en werkgelegenheid voor zo'n 20.000 mensen zijn recreatie en toerisme ontzettend belangrijk voor de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei", zegt directeur Michiel van der Schaaf van RBT Heuvelrug en Vallei. "Met onze nieuwe
websites spelen we samen beter in op de wensen van onze bezoekers, die verwachten dat informatie geintegreerd en vanuit de bezoeker bekeken, wordt aangeboden. De nieuwe aanpak maakt in een keer een einde aan de versplintering die er voorheen steeds was."

De nieuwe websites, waaronder die van VVV Renswoude, zijn te vinden op www.OpdeHeuvelrug.nl.