Dinsdag in Team West


Dinsdag in Team West

Laatste update:
19-10-2015 | 12:03

Den Haag, Leidschendam - De hulp van de kijkers is ook deze week weer nodig bij het oplossen van een aantal misdrijven uit de regio. Dinsdag 20 oktober komen daarom -onder voorbehoud- de volgende zaken aan bod in het regionale opsporingsprogramma Team West:

Overval tabaksshop Koningstraat Den Haag
In de Koningsstraat in Den Haag zit een sigarenwinkel waar dinsdagochtend 6 oktober een overvaller binnen kwam lopen. De recherche onderzoekt de zaak en heeft camerabeelden van de verdachte.

Overval Crown Plaza Van Stolkweg Den Haag
Zondag 11 oktober werd het personeel van hotel Crowne Plaza opgeschrikt door een overval. De recherche onderzoekt de zaak en is dringend op zoek naar mensen die meer weten over de verdachte, al dan niet aan de hand van de camerabeelden.

Straatroof Rijnstraat Den Haag
Een 41-jarige man uit Utrecht miste in juli zijn trein naar huis. Uiteindelijk eindigde zijn avond in Den Haag met een gewelddadige beroving. De verdachten zijn op camerabeelden vastgelegd.

Kort
In de rubriek met korte zaken onder andere camerabeelden van een man die een tas met netgekochte badkleding steelt deze vervolgens met de bon terugbrengt naar de winkel. En er zijn foto's van gestolen en teruggevonden sieraden en beelden van een winkeldief.

Tips
Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending, kunnen contact opnemen met desbetreffende rechercheafdeling via nummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op

www.politie.nl

het tipformulier te gebruiken.

Uitzending
Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17.00 uur op TV West en gedurende de avond en woensdag overdag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.