Mantelzorg Verwen Menu 2015


(19-10-2015)

Elk jaar wil de gemeente Heeze-Leende haar waardering laten blijken voor het werk van alle mantelzorgers in de gemeente. Om een grote groep mantelzorgers te bereiken met de gemeentelijke mantelzorgwaardering, is ook dit jaar gekozen voor het Mantelzorg Verwen Menu. Voor elk wat wils.

Drie keuzes

Het menu bestaat uit:

* Avondje uit in 't Perron voor 2 personen naar de Film met een drankje erbij op donderdag 5 november
* Lunch voor 2 personen in 't Brouwershuis Leende op donderdag 12 november
* Een bos bloemen bij u thuis bezorgd in de tweede week van november

Wat is een mantelzorger?

Een mantelzorger geeft hulp aan een hulpbehoevende uit zijn directe omgeving, waarbij de zorg rechtstreeks voortvloeit uit de sociale relatie. Het gaat om zorg die de gebruikelijke zorg overstijgt, bijvoorbeeld persoonlijke zorg die langer dan drie maanden duurt, ondersteunende begeleiding
die intensiever is dan normaal.

Deze mantelzorgactiviteiten worden op vrijwillige basis verricht.

Herkent u zich in bovenstaande beschrijving dan komt u in aanmerking voor een van de drie genoemde attenties uit het Mantelzorg Verwen Menu.

Hoe kunt u uw keuze maken?

Ga naar www.paladijn-welzijn.nl; hierop vindt u het keuzeformulier of mail naar gonnievandervorst@paladijn-welzijn.nl o.v.v. naam, adres, telefoonnummer, de naam van degene voor wie u mantelzorger bent en de keuze van uw attentie.

Ook kunt u vanaf 20 oktober op dins-, woens- of donderdag tijdens kantooruren bellen naar Gonnie van der Vorst van het Steunpunt Mantelzorg, tel. 06-518 61 354.

Heeft u verder nog vragen? Dan kunt u op dins-, woens- en donderdag terecht bij Gonnie van der Vorst van het Steunpunt Mantelzorg van Paladijn, tel. 06-518 61 354.