Werkzaamheden aan rotonde A58 Middelburg gaan nieuwe fase in


De Provincie Zeeland werkt al enkele weken aan de noordelijke rotonde op de Schroeweg in Middelburg. In verband hiermee is A58 afrit Middelburg centrum afgesloten voor verkeer vanuit Goes. Vanaf 17 oktober 2015 is ook de toerit vanuit Middelburg naar de A58 richting Vlissingen afgesloten. De
omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden.

Veilig en overzichtelijk

De rotonde wordt opnieuw ingericht als turborotonde. Een turborotonde is een rotonde met twee rijstroken die gescheiden worden door een opstaand randje. Dat bevordert de doorstroming en is veiliger voor weggebruikers. Vanaf zaterdag 31 oktober is de rotonde weer beschikbaar voor verkeer.

Overlast

De werkzaamheden leveren hinder op voor weggebruikers die vanuit Goes richting Middelburg reizen. Ook verkeer van Middelburg naar Vlissingen moet een andere route kiezen dan de snelweg, want vanaf 17 oktober is de toerit naar de A58 richting Vlissingen afgesloten.

Verkeer vanuit Middelburg richting Goes (via de A58) ondervindt geen overlast. Ook doorgaand verkeer van Middelburg naar Vlissingen-Oost / Terneuzen en vice versa (via N254) blijft mogelijk. Tevens blijft A58 afrit 39 vanuit Vlissingen naar Middelburg-Centrum beschikbaar tijdens de
werkzaamheden.

Omleidingsroutes

Van 17 tot en met 30 oktober 2015 gelden de volgende omleidingsroutes:

* Verkeer vanuit Goes wordt omgeleid via de Sloeweg (N62) en Bernhardweg (N254).
* Verkeer op de A58 komend vanuit Arnemuiden wordt geadviseerd om afrit A58 Ritthem te nemen en de weg te vervolgen op de A58 richting Middelburg (afrit Middelburg centrum nemen).
* Verkeer van Middelburg naar Vlissingen wordt omgeleid via de Nieuwe Vlissingseweg (N661).
* Verkeer vanuit het Sloegebied naar Vlissingen wordt omgeleid via de Ritthemsestraat (N662).

Meer informatie

Afhankelijk van werk- of weersomstandigheden kunnen de data veranderen. Ga voor actuele informatie naar verkeersinformatie en wegwerkzaamheden. Of volg ons op Twitter: @provzeeland.

Te downloaden:

* locatiekaartje_afsluitingen_schroeweg-fc_1.pdfpdf(918,24 KB)Lees voor
* kaart-omleidingsroute_afsluiting-fas3-_schroeweg-17-30-10-2015_0.pdfpdf(2,72 MB)Lees voor