Zilveren Draagspeld


Zaterdag 10 oktober ontving de heer Jos Verbeeten, voorzitter van stichting "Wij Vakantie... Zij Ook" de Zilveren Draagspeld van de gemeente Wijchen opgespeld.

Hij kreeg deze gemeentelijke onderscheiding voor zijn jarenlange uitzonderlijke verdiensten voor deze organisatie. Maar liefst 5.724 mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en hun gezinsleden hebben een onvergetelijke vakantie gehad door de inzet van deze bijzondere stichting.

Voordracht

Wist u dat u als inwoner van de gemeente Wijchen een voordracht voor toekenning van de Zilveren Draagspeld kunt doen? De motivering van de voordracht moet uitvoerig worden beschreven. De beoordeling van de voordracht ligt bij het college van burgemeester en wethouders.

Criteria

De Zilveren Draagspeld wordt toegekend als blijk van grote waardering en erkentelijkheid aan personen die zich op een bijzondere wijze voor (een deel van) de Wijchense gemeenschap inzetten of een bijzondere prestatie hebben verricht. De verdiensten zelf moeten in Wijchen hebben plaatsgevonden.
Maar de ontvanger van de draagspeld hoeft niet in onze gemeente te wonen.

Uitreiking

De Zilveren Draagspeld wordt uitgereikt door de burgemeester van Wijchen tijdens een openbare bijeenkomst. Meestal gebeurt dit tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Wijchen.

Contact

Kent u iemand die in aanmerking komt voor een Zilveren Draagspeld? Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Langeslag. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 024 751 71 10 of via e-mail s.langeslag@wijchen.nl.

Contactgegevens

Bezoekadres

Kasteellaan 22-24
6602 DE Wijchen
t 024 751 71 11
t 14 024
e gemeente@wijchen.nl

Postadres

Postbus 9000
6600 HA Wijchen

KvK: 09212602
BTW-nr: NL001096874B01

Openingstijden