Informatieavond over nieuw stadsvervoer in Meppel


Op dinsdagavond 27 oktober organiseert de gemeente Meppel een informatiebijeenkomst over de nieuwe stadsdienst van Meppel. De nieuwe stadsdienst wordt een combinatie van een vaste buslijn met een flexibel vervoerssysteem, waarvan ook WMO-pas reizigers zoveel mogelijk gebruik gaan maken.

Uitnodiging

De gemeente Meppel wil reizigers informeren over de nieuwe vervoersdienst van Meppel. Waarom is de nieuwe stadsdienst nodig, wat wordt de nieuwe route en hoe zal de dienstregeling eruit zien? U bent van harte welkom op dinsdag 27 oktober om 19.30 uur in de Plataan aan de Vledderstraat 3 in
Meppel. De informatiebijeenkomst duurt tot uiterlijk 21.00 uur.

Reizigerspanel

Tijdens de bijeenkomst kunnen reizigers zich opgeven voor een klanten- of reizigerspanel. Met dit panel zal een aantal keren per jaar overleg gevoerd worden. Samen zal gekeken worden met welke maatregelen de vervoersdienst verbeterd kan worden.

Meer weten?

Heeft u vragen over het de informatiebijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Ruud Smeenk van de gemeente Meppel. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0522 of via postbus@meppel.nl.