Werkzaamheden N36 tussen Vriezenveen en Almelo

Werkzaamheden N36 tussen Vriezenveen en Almelo

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 09 oktober 2015- Laatste update: 09 oktober 2015 10:13 uur

Rijkswaterstaat voert van maandagavond 19 oktober tot en met vrijdagochtend 23 oktober werkzaamheden uit aan de N36 tussen Vriezenveen en Almelo ter hoogte van de brug over het Overijsselsch Kanaal (Almelo De Haandrik).

Het verkeer wordt tijdens de onderhoudswerkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluitingsperiodes

De N36 tussen Vriezenveen en Almelo is ter hoogte van de brug over het Overijsselsch Kanaal (Almelo De Haandrik) voor verkeer in beide richtingen afgesloten van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober, dagelijks van 21.00 uur tot 06.00 uur.

De op- en afrit N36 Aadorp Vriezenveen-West tussen Vriezenveen en Almelo is voor verkeer vanuit beide richtingen afgesloten van maandag 19 oktober tot en met donderdag 22 oktober, dagelijks van 21.00 uur tot 06.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidings- en adviesroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op vanAnaarBeter of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.