Online bevraging over grensbarrieres voor burgers en bedrijven

25 jaar INTERREG-programma - laat uw stem horen!

Online bevraging over grensbarrieres voor burgers en bedrijven

De EU stimuleert reeds 25 jaar grensoverschrijdende samenwerking via het Interreg-programma. Ondanks deze Europese steun blijken er in het dagelijkse leven van burgers en bedrijven nog steeds hindernissen te overwinnen die grensoverschrijdend leven, studeren, werken en ondernemen moeilijk maken. De Europese Commissie neemt dit zilveren jubileum dan ook te baat om hierover een bevraging te organiseren.

Zowel individuen, verenigingen allerhande als overheden kunnen participeren: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/overcoming-obstacles-border-regions

U kan uw stem twee keer laten horen en wel door uw antwoorden ook aan ons via e-mail aan info@euregio-mr.eu door te sturen (dit kan heel eenvoudig door uw ingevulde vragenlijst, voor u op `indienen' klikt, in PDF af te drukken en ons deze PDF per e-mail te bezorgen).

Onder het motto "vele kleintjes maken we een groot " bundelen we deze opmerkingen, vullen we vervolgens de bevraging zelf in en bezorgen ze ook direct aan onze Europese partners en instellingen.