Unit4 komt met compleet vernieuwde editie Management Monitor

Utrecht - 19. October 2015

Een compleet nieuw uiterlijk en extra functionaliteiten: Unit4 gaf de cloudoplossing Management Monitor niet alleen een nieuw jasje, maar ook meer inhoud. De Management Monitor is een dashboard dat ondernemers eenvoudig maar uitgebreid inzicht geeft in hun administratie en financiele situatie. Ook als deze wordt bijgehouden door een accountant. Het dashboard geeft in een oogopslag weer hoe het ervoor staat met omzet en winst, openstaande posten, liquiditeit, in- en verkopen. In de vernieuwde versie is het gebruiksgemak geoptimaliseerd. Ook is het dankzij een koppeling met internetbankieren nu mogelijk om vanuit het dashboard facturen te betalen.

Kuno Klumpers, Senior Product Manager MKB bij Unit4: "Een kwart van de ondernemers geeft aan niet zelf te willen boeken. Tegelijkertijd willen ze wel weten hoe ze er financieel voor staan. Wij hebben daar een doeltreffende oplossing voor gecreeerd."

Actueel inzicht

Dankzij de verbeteringen neemt het aantal administratieve handelingen voor de ondernemer sterk af. Ook kunnen ondernemers jaren onderling met elkaar vergelijken en hun top tien van crediteuren en debiteuren eenvoudig inzien. Klumpers: "Met de Unit4 Multivers Management Monitor krijgen deze ondernemers actueel inzicht in de financiele situatie van hun bedrijf. Zonder dat ze zich moeten bezighouden met de boekhouding. De accountant voert ondertussen de administratie zoals hij altijd al deed en het kost hem geen extra inspanning om de informatie in de Management Monitor te presenteren. Dit gaat namelijk helemaal automatisch."

Daarnaast kan er voortaan worden ingezoomd op details van een vastgelegde verkoop- en inkoopfactuur en is het mogelijk om vanuit de factuurdetails gescande bijlagen openen. Zo heeft de ondernemer ook het brondocument met een enkele muisklik in beeld. Hoe gedetailleerd elk overzicht is, hangt daarbij wel af van hoe actueel de administratie is bijgewerkt door de accountant.

De Management Monitor is te benaderen via pc, tablet en smartphone en dankzij de automatische schaalbaarheid is de informatie altijd goed leesbaar en eenvoudig te vinden.

About the company

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiele dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.