Flexian Group BV winnaar 2015 in organisatieadviesbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151019 -- Flexian Group BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de organisatieadviesbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van organisatieadvies, in de ruimste zijn des woord, met een zeer sterke positionering. ‘Flexian wordt algemeen gezien als een van de leidende bedrijven op dit gebied en weet haar vakkennis uitstekend te combineren met klant- en servicegerichtheid, waardoor zij een grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.’

De snelle veranderingen in de  wereld stellen voortdurend nieuwe eisen aan de wendbaarheid van management en medewerkers. Flexian Organisatieadvies Group (officiële naam: Flexian Group BV) helpt organisaties betere resultaten te behalen door advisering over en begeleiding bij de juiste inzet van human capital. Flexian gelooft in de kracht van talenten en lerende organisaties: het verwerven van deze talenten en het ontwikkelen van mensen en teams. Resultaatgericht, nationaal en internationaal. Flexian is een associatie van zelfstandige professionals, gespecialiseerd in organisatieontwikkeling en HR-advies. Haar consultants beschikken over persoonlijke ervaring op managementposities in het bedrijfsleven. Klanttevredenheid op lange termijn en bouwen aan duurzame relaties is wat hen drijft. Flexian kent een partnerstructuur, waarbinnen de partners ieder als zelfstandige in hun vakgebied actief zijn, maar waarbij de groep zorgt voor een totaalpakket van onder meer organisatieadvies, persoonlijke ontwikkeling en werving & selectie plus.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Flexian een vooruit­strevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Flexian, want zij probeert haar diensten continu te verbeteren en zo goed mogelijk op de wens van de klant af te stemmen.’

Totaalpakket
Een andere kijk op mens en organisatie, dat is waar Flexian voor staat. De jury prijst met name de eenvoud en mensgerichtheid van de hele organisatie. Telkens weer stelt Flexian zichzelf de vraag waarom een klant voor haar zou kiezen. Goed kunnen luisteren en observeren speelt hierbij een grote rol. Wat drijft mensen en organisaties, dat is consequent het uitgangspunt. Flexian streeft ernaar om beide, dus zowel organisaties als de mensen die er werken, optimaal te laten presteren. Succes komt ook door het vermogen opdrachtgevers een totaalpakket te kunnen bieden: starten met een blauwdruk van de organisatie en dan pas vervolgen met (naar keuze) organisatieontwikkeling en -advies, coaching, werving & selectie plus en outplacement. ‘Het streven van Flexian is: mensen gelukkig maken door een ieder in zijn kracht te zetten. Tot nu toe slaagt de onderneming daar naar eigen zeggen goed in. Haar uiteindelijke ambitie is de beste te worden in Nederland op haar vakgebied, met als basis voor succes en groei: de mens centraal stellen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Flexian doet het goed in de markt van organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en werving & selectie plus. Een eigen gezicht en vasthouden aan eigen principes – alleen doen waar je echt voor wilt gaan – draagt hier zeker aan bij, aldus de Nominatie­commissie. ‘Een zekere en aantrekkelijke kandidaat voor het branchewinnaarschap!’

Meer informatie: http://www.flexian.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.