Mij een zorg!?


Nieuwsbericht Mij een zorg!?

Gepubliceerd op: 21 oktober 2015

U kunt straks in het gemeentehuis de expositie Mij een zorg!? bezoeken.
De gratis expositie loopt van 22 oktober t/m 7 januari 2016 en is te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Bent u benieuwd naar de volgende expositie?
Bekijk dan de uitagenda.

Over de expositie
Op het gebied van zorg en welzijn, werk en inkomen en jeugdhulp is er sinds 1 januari 2015 veel veranderd. Vanaf dit jaar zijn gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van taken die voorheen door het Rijk of door provincies werden geregeld. Wat betekent dit voor jou, voor ons?
De kunstenaarsvereniging VanTynaarLo reageert op unieke wijze op deze ontwikkelingen met de expositie; Mij een zorg!?' van 22 oktober 2015 t/m 7 januari 2016 in het gemeentehuis van Tynaarlo in Vries.
Iedere deelnemende kunstenaar heeft zijn of haar eigen gevoelens en gedachten bij dit onderwerp, en geeft daar op geheel verschillende manieren vorm aan. Het belooft daarmee een spannende en gevarieerde expositie te worden. De expositie wordt samengesteld door curator Lennard Dost.

affiche de Zorg

Expositiecommissie
De exposities in het gemeentehuis worden georganiseerd door de expositiecommissie, welke uitsluitend uit vrijwilligers bestaat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de commissie Anna Kramer per mail naar expo.tynaarlo@gmail.com