Dag van de Mantelzorg 11 november 2015


Borselse Mantelzorger, u komt toch ook? Een heerlijke verwendag voor u! Het VrijwilligersHuis organiseert in samenwerking met de gemeente Borsele, deze dag voor u als bedankje voor alles wat u doet. Kom ook en laat u zien tijdens deze verwendag voor Borselse mantelzorgers.

Datum, tijd, programma en locatie

Op de Dag van de Mantelzorg, 11 november 2015, bent u om 14.30 uur van harte welkom in het Partycentrum De Geveltjes en Restaurant Spek mie Stroop in `s-Heerenhoek.

Programma

* 14.30 uur: Start Dag van de Mantelzorg
* 15.00 uur: Proeverij en workshops
* 17.15 uur: Opening buffert door de wethouder
* 18.30 uur: Proeverij en workshops

Kijk voor het gehele programma en het keuzeprogramma op: www.vrijwilligershuis.nl

U bepaalt zelf of u de middag, avond of hele dag aanwezig wilt zijn.

Vervangende zorg

Heeft u iemand nodig die tijdelijk uw zorg overneemt? Laat het ons tijdig weten. Wij zorgen dat u zorgeloos kunt genieten.

Aanmelden

Meld u aan voor een workshop naar keuze en het buffet.
U kunt zich aanmelden via het VrijwilligersHuis, telefoonnummer (0113) 311 999 of per email info@vrijwilligershuis.nl.

Laat u registreren als mantelzorger

Een mantelzorger is iemand die zorg verleent aan zijn of haar partner, familielid, vriend(in), buurman of buurvrouw of andere persoon. U geeft zorg omdat u een persoonlijke band heeft met degene waarvoor u zorgt. U bent geen beroepsmatige zorgverlener.

Binnen de gemeente Borsele kunt u zich vrijblijvend registreren als mantelzorger. Het VrijwilligersHuis houdt u dan automatisch op de hoogte van de diverse activiteiten, die voor mantelzorgers worden georganiseerd vanuit het VrijwilligersHuis. Binnenkort vindt de Dag van de Mantelzorg plaats.
U wordt hiervoor automatisch uitgenodigd als u zich registreert.

Een registratieformulier kunt u opvragen bij het VrijwilligersHuis via telefoonnummer (0113) 311 999 of via een e-mail naar info@vrijwilligershuis.nl. Daarnaast bent u altijd welkom in het VrijwilligersHuis voor mantelzorgondersteuning of een luisterend oor.