Familieruzie loopt uit de hand


Familieruzie loopt uit de hand

Laatste update:
21-10-2015 | 11:28

Den Haag - De politie moest dinsdagavond 20 oktober omstreeks 21.00 uur optreden bij een uit de hand gelopen familieruzie aan de Wateringsestraat. Alle betrokkenen zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau.

De meldkamer ontving dinsdagavond een melding dat op de Wateringsestraat een persoon door een ruit gevallen was. Hulpdiensten namen direct poolshoogte. Agenten troffen op straat getuigen en familieleden. Een 46-jarige Hagenaar man raakte bij de ruzie gewond. Hij was tijdens de schermutseling
met zijn voet in glas terecht gekomen. Mogelijk door een handgemeen met zijn 20-jarige zoon. Deze werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze verwondingen.

Agenten hebben de familieleden en getuigen gescheiden en ging met de betrokkenen naar buiten. Daarbij laaide de ruzie opnieuw op en moesten agenten tussen beiden komen om de partijen weer tot bedaren te brengen. Later bleek de gewonde man tijdens deze schermutseling zijn 21-jarige
zoon oppervlakkig te hebben gestoken. Een ambulance bekeek ter plaatse de verwondingen die de 46-jarige man en diens 21-jarige zoon tijdens de consternatie hadden opgelopen.

Agenten besloten daarna de 46-jarige vader en de 20-jarige zoon aan te houden en mee te nemen naar het bureau. Ook de 21-jarige zoon is voor een verklaring meegenomen naar het bureau.