Wijkkaarten St. Antoniusparochie, Bloemenoord, Meerdijk en Zanddonk


Wijkkaarten St. Antoniusparochie, Bloemenoord, Meerdijk en Zanddonk

Op 24 maart jl. was er in buurthuis Zanddonk een bijeenkomst voor bewoners van de wijken St. Antoniusparochie, Bloemenoord, Meerdijk en Zanddonk. Die avond zijn de resultaten van de digitale enquete gepresenteerd en is de inbreng van bewoners besproken aan de hand van 2 thema's:
'aantrekkelijke en veilige wijk' en 'samen leven en doen in de wijk'. Daarbij is gekeken hoe bewoners hun wijk over 10 jaar zien, wat er goed gaat, wat er beter kan en wie welke rol zou kunnen vervullen bij een bepaald onderwerp.

De resultaten van deze avond zijn in eerste instantie vastgelegd op 2 A4-tjes. Deze zijn direct na de avond toegestuurd aan de aanwezigen. De komende periode willen we met bewoners en partners aan de slag met de actiepunten. Om de acties duidelijk weer te geven, zijn wijkkaarten
gemaakt. Dit zijn de wijkkaarten: St. Antoniusparochie, Bloemenoord, Meerdijk en Zanddonk. Bij ieder ontwikkelpunt is vermeld wie er actie (kunnen) ondernemen. Acties van de gemeente, van de partners met wie de gemeente samenwerkt (Casade, ContourdeTwern, politie en Tavenu) en acties van
bewoners, al dan niet samen met de gemeente of andere partners.

Heeft u interesse om een actie op te pakken of daarin mee te helpen? Of heeft u behoefte aan ondersteuning? Neem dan contact op met Jan van Horssen (683562 of jvanhorssen@waalwijk.nl of met Juul Willemsen van ContourdeTwern (333445 of juulwillemsen@contourdetwern.nl).

We hopen iets van u te mogen horen. In sommige situaties kunt u aan zet zijn!

Terug

* Gepubliceerd: 21-10-2015